Решения за бизнеса

Дигитални игри в живи обучения

Игрите ни могат да се ползват във Вашите корпоративни обучения на живо с цел да преведете участниците през групово преживяване, което в последствие да анализирате и отработите в контекста на ефективна комуникация, изграждане на екипи, лидерство или друга актуалната за Вас тема.
По-долу може да видите как „Загадката на Айнщайн“ (една често иползвана класическа игра в живите обучения) е дигитализирана и игровизирана чрез платформата на Пук.бг (със сменена тема за „хващане на престъпници“). Изберете броя на играчите и следвайте инструкциите.

Живи игри в дигитални обучения

Игрите ни могат да се ползват и в изцяло онлайн среда, при която участниците играят в отбори отдалечено (и общуват чрез интегрирана в играта конферента връзка). Това е чудесна възможност, когато не можете да пренесете във виртуална среда класическите игри, които ползвате в живите си корпоративни обучения.
По-долу може да видите момент от виртуалната игра (отново „Загадката на Айнщайн“) при един от играчите (от общо четирима). Освен играта, те се чуват и виждат, могат да си изпращат съобщения – въобще разполагат с напълно функционираща конферента връзка. А обучителят може да направи запис, който в последствие да улесни анализа на представянето на отбора.
https://igra.puk.bg/
http://igra.puk.bg

И това не е всичко...

Избирате от набор от готови игри
Имате достъп до вече създадени от нас корпоративни игри. Избирате и играете. Толкова е просто.
Дигитализирате и игровизирате свое съдържание
С лекота може да създавате свои игри, които да са съобразени със спецификата на обучението, което ще водите. Сигурността и неприкосновеността на Вашето съдържание е гарантирано.
Изграждате и затвърждавате своя бранд
Вашето лого е неизменна част от всяка игра. Също така може да се премахне изцяло бранда на Пук.бг, както и стартирането на игрите да се случва от вашия сайт, създавайки впечатление, че това е ваш личен продукт.
Създавате собствени теми
Темата за престъпниците и „Загадката на Айнщайн“ от демонострациите по-горе са просто пример. Единствената граница тук е Вашето въображение.
Организирате събития и тиймбилдинги
Може да организирате масови физически и виртуални състезания, в които участниците отново играят в отбори и се забавляват.
Поръчвате функционалност, която ние създаваме безплатно
Добавената стойност за Вас е наша мисия. Кажете ни, че нещо е важно за Вас и ние ще намерим начин да го създадем. При това безплатно.

От 25 до 8 лв. на обучаващ се!*

*при група от 10 обучаващи се.
Цената се определя за генериран код, чрез който стартирате играта. Този код е с валидност 24 ч. и позволява да играете неограничено (от към брой групи и обучаващи се) в този времеви период.
Пакетна цена (без ДДС)
1 код250 лв.
до 10 кода
(с валидност от 1 календарна година)
2000 лв.
до 25 кода
(с валидност от 1 календарна година)
3750 лв.
до 50 кода
(с валидност от 1 календарна година)
5000 лв.
до 100 кода
(с валидност от 1 календарна година)
8000 лв.
над 100 кода
(с валидност от 1 календарна година)
по договаряне

Заявете демо акаунт или ни пишете

Демо акаунтът Ви дава възможност да пробвате нашите игри напълно безплатно като генерирате до три кода за игра.
Искам да се абонирам за новини, свързани с Пук.бг.
* задължително поле